A potenciagondok hatással lehetnek a munkahelyi teljesítményre

A potencianövelés évezredek óta foglalkoztatja az embereket, gondoljunk csak arra, hogy már az ókori időkben is használtak potencianövelő szereket és végeztek olyan szertartásokat, melyektől azt várták, hogy segítenek ezen problémák leküzdésében. És ez napjainkban is pontosan így van.

A férfiak mindent megtesznek azért, hogy leküzdjék merevedési zavaraikat, hogy növeljék potenciájukat, hisz ezzel nem csak azt bizonyítják be, hogy férfiak, de az önbecsülésük is erősödik.

Nem ok, tünet

A potenciagondok a leggyakrabban nem okai, hanem tünetei egy-egy betegségnek. A potenciagondokat tehát nem szabad félvállról venni, hisz sokszor súlyos problémák állhatnak a háttérben. A potencianövelés természetes vágya azoknak, akik ilyen téren problémákkal küzdenek és számos segítség is létezik.

Azonban ha a probléma tartósan fennáll, annak komoly következményei lehetnek. Nem csak a párkapcsolatra és az érintett önbecsülésére nézve, hanem azért is, mert amikor a probléma tartósan fennáll, az mindenre kihatással van. Amikor valaki potenciazavarokat tapasztal, érdemes annak már a tünetek jelentkezésekor utánajárni, foglalkozni a témával.

Sokan küzdenek a problémával

Hisz ha ez nem történik meg, akkor a probléma megmarad. Nagyon sok esetben a probléma átmeneti és életmódbeli változtatásokkal megoldható, azonban van, hogy gyógyszeres kezelésre van szükség. Ha a problémával nem foglalkozik az érintett, akkor az egyrészt nem fog elmúlni, másrészt pedig egyre jobban rányomja a bélyegét a mindennapokra. Az önértékelésre, önbecsülésre, párkapcsolatra, a munkahelyi teljesítményre.

Hisz minden mindennel összefügg, az ember nem tud elvonatkoztatni a problémáitól. A healthline.com által közölt kutatás becslései alapján az Egyesült Államokban 30 millióan küzdenek potenciaproblémákkal, ennek pedig hosszú távon a társadalom egészére lehetnek következményei, hisz a problémák szép lassan begyűrűznek a munkahelyekre is, ahol az érintettek kevésbé tudnak teljesíteni, romlik tehát a munka minősége, mennyisége is.

Ezért is fontos a potenciagondokkal, a potencianöveléssel foglalkozni, már az első tünetek megjelenésekor.