A potenciazavar a kapcsolatokra is hatással van

Egyre többen küzdenek merevedési zavarokkal, a potenciaproblémák, a potencia növelése pedig egyre hangsúlyosabb kérdés. A potencianövelésnek több módja van, fontos a mielőbbi felismerés, hisz a baj nem egyik pillanatról a másikra alakul ki, és a hosszan tartó merevedési zavarok állnak fenn, melyeket nem kezelnek, annak impotencia lehet a vége.

Az egészséges életmód, a rendszeres testmozgás fontos része kellene, hogy legyen az életnek. Ha valaki vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag ételeket fogyaszt, rendszeresen sportol, mozog és próbálja kerülni a stresszt, kisebb eséllyel találkozik a potenciagondokkal. Akinél már kialakultak a potenciazavarok, és elkezdett az okok után kutatni, egy idő után egy ördögi körben találja magát.

A potenciagondok stresszt okoznak, ez pedig kihat az ember mindennapjaira. Nemcsak a magánéletére, hanem a munkahelyi kapcsolatokra, és a teljesítményre is. Ennek pedig a gazdaságra nézve is lehetnek negatív hatásai. Hisz ha valaki nem jól teljesít, nem tud koncentrálni, nem végzi megfelelően a munkáját, annak hosszú távon akár komoly következményei is lehetnek.

Egyes becslések szerint Magyarországon több mint ötszázezren küzdenek potenciagondokkal, soha ilyen fontos nem volt még a téma. A potenciazavarokhoz a koronavírus-járvány is nagymértékben hozzájárult, hisz a betegség egyik szövődménye a merevedési zavarok kialakulása.

Már gazdaságilag sem kifizetődő a házasság

Már gazdaságilag sem kifizetődő a házasság

Az olasz felsőoktatásért felelős minisztérium által támogatott kutatásból kiderült, hogy a Covid-19 fokozza az impotencia kialakulásának kockázatát. A betegség hatását vizsgáló tanulmányok nagy többsége a termékenységre összpontosított, bizonyítva, hogy az ondófolyadékban nincs jelen a vírus. Azonban a kutatók úgy vélik, hogy a szexuális életminőség és funkció a Covid-19 következményeként romolhat.

Nem csak a koronavírus okozhat potenciagondokat, az viszont biztos, hogy ezek a zavarok nem kezelhetők elszigetelten. Ha valakit érintenek a potenciazavarok, annak az egész életét érintik.

Nem csak a szexuális életét, párkapcsolatát, hisz akarva-akaratlanul egy idő után mindenre rányomja a bélyegét a zavarok jelenléte. Ennek a hatása pedig a munkahelyen, a teljesítményben, a stressz-szintben is érezhető, globálisan pedig gazdasági hatásai is vannak.