Az árajánlatban szereplő ár változhat a medence kivitelezése közben?

A medenceépítés nem kevés munkával, és nem kis beruházással jár. Aki azt hiszi, hogy egy szupermarketben beszerezhető felfújható medence árából és annak felállítási ideje alatt süllyesztett kültéri medencéje lesz, nagyot fog csalódni. Sokan nem is mernek belevágni, hiszen tartanak az elhúzódó munkálatoktól vagy az árajánlattól eltérő magasabb végösszegtől.

Akadnak olyan esetek is, ahol az ajánlatban szereplő berendezések ár megemelkedik, vagy már nem elérhető, és egy drágábbat kell beszerezni.

Ezek persze egyedi esetek. A legtöbb cég garantálja az ajánlatában szereplő összeget a munkafolyamat végéig. Maga az árajánlati is egy nap alatt elkészülhet, és a rajta szereplő ideig érvényes, tehát önkényesen nem változtatható meg.

Ez sok esetben biztonságot jelenthet számunkra, és nem kell aggódnia az esetleges plusz kiadásoktól. Az ár nem fog emelkedni a megbízás napjától a medence birtokba vételéig. A cégek többsége erre még garanciát is vállal.

Időközben megszűnhet a kedvezmény?

Attól sem kell tartanunk, hogy az akciós ár vagy a kedvezmény az idő előre haladtával megszűnik vagy lejár. Ha az ajánlatunkban szereplő berendezések, kiegészítők és eszközök tételesen vannak felsorolva a pontos árukkal feltüntetve, nem változtathatóak meg a kedvezmény lejártával, hiszen a megbízás aláírásakor érvényben voltak, azt a dátumot kell figyelembe venni.

Persze előfordulhat változás, vagy menet közben történő módosítások, hiszen egy építkezés során ütközhetünk nem várt akadályokba, akár házról, akár medencéről van szó.

De egy megbízható cég segíteni fog, hogy az igényeinknek és a pénztárcának legjobban megfelelő megoldást találjunk a váratlan helyzetekre. Az árajánlat készítésekor is meg segíteni fognak, hogy az igények igazodni tudjanak az anyagi lehetőségeinkhez, menet közben is erre törekedjünk, és meg fogjuk találni a legjobb megoldásokat egy esetleges változtatás vagy akadály felbukkanása során.

A legtöbb eszközből és berendezésből létezik olcsóbb, de hatékony megoldás egészen a prémiumkategóriáig.