Hitel Kisokos

Az a szó, hogy hitel senkinek sem idegen, mindenki tudja mit jelent, de sokan nem tudják mit is jelent pontosan, hogyan is működik, milyen kockázatai vannak, hogyan kell igényelni, mi kell hozzá.

Biztosan volt már olyan ismerőse, aki elkezdett lakás után nézni, majd mikor választotta magának a megfelelőt, elment a bankba és nagyot nézett. Hitel fölvenni már telefonba és online is lehet, de választhatjuk a klasszikus formáját is, hogy bemegyünk a bankba. Egy hitel felvételét nagyon meg kell gondolni, nem lehet csak úgy az első ajánlatra rábólintani, több cég ajánlja magát, persze az apró betűs részek nélkül. Több feltételnek kell megfelelni, de nem kell mindenhez magas és hosszú távú jövedelem.

Konstrukciók

Hitel Kisokos

Hitel Kisokos

A legkönnyebben az áruhitelhez, ezen belül is telefonhoz lehet a legkönnyebben hozzájutni. Ha venni szeretnénk egy drága okostelefont csak bemegyünk a boltba, odaadjuk személyi adatainkat, 1-2-3 hónapos munkavállalási viszonnyal /amit be se kell mutatnunk/ már vihetjük is a készüléket akár kamatmentes hitellel, amennyiben annak megfelelő előfizetői szerződést kötünk. Annál olcsóbb lesz a telefon, minél hosszabb időre kötjük és minél magasabb díjcsomagot választjuk. Ha műszaki boltban akarjuk megvenni tévénket vagy dvd lejátszónkat, néhány hónapos munkaviszonyt már elég is igazolni hozzá.

A válság óta egyre népszerűbb termék a kamatmentes hitel, az üzletek rájöttek, hogy aki tényleg meg akarja venni a terméket, de nincs rá pénze, annak nem számít egyszeri kis költség a készülékre, ha utána /általában 10 havi/ részletben az eredeti áron veheti meg. Így mindenki jól jár: a vevő kis plusz költséget vállalva hozzájut az áruhoz, az üzlet is, hiszen annál többet tud eladni. A nagyobb áruházak is már betörtek a piacra, hitelkártyát kínálnak, amit kis kedvezményekkel tudnak értékesíteni, de még nem érték el egyelőre azt a szintet, mint a bankok, akik számtalan lehetőséget kínálnak fel, valóban rendkívül kedvező feltételekkel a kedves ügyfélnek.

Az áruházak és a bankok között van még néhány személyi hitelt kínáló szolgáltató is, akik bár nem túl kedvező feltételekkel kínálják termékeiket, mégis nagyon népszerűek, mert könnyen és gyorsan meg lehet tőlük kapni a kölcsönt, van ahol még házhoz is viszik a pénzt.