Idegesítő női szokások, amelyek őrületbe kergetik a férfiakat

A férfiak sokszor nem értik meg a nőket, szokásaikat pedig annál is kevésbé. Némely női habitustól pedig egyenesen falra tudnának mászni. Igazán becsülendők tehát azok a férfiak, akik a kivételek közé tartoznak, s el tudják viselni a női szeszélyeket. Az alábbiakban összeszedtük azokat az idegesítő női szokásokat, melyek tényleg őrületbe tudják kergetni a férfiakat.

Folyamatos fecsegés

A férfiak nem a szavak mesterei. Gondolataikat a lehető legegyszerűbben fejezik ki. Rögtön a lényegre törnek és nem tesznek mondandójukhoz felesleges körítést.

A nők ezzel szemben képesek minden apróságról órákig beszélni. A férfiak ezt hihetetlenül unalmasnak tartják, és figyelmük általában pillanatokon belül elkalandozik.

Büntető csend

A sok csacsogás után a csend éppúgy idegesítő. Ráadásul a férfiak sokszor nem is tudják, mivel érdemelték ki szerelmük haragját. „Ki tud kiigazodni a nőkön?” – hangzik el ilyenkor a kérdés. Jó hír azonban, hogy egy nő, legyen bármilyen kitartó is, nem tud örökké csendben maradni. Lételeme a társalgás.

Mindent meg akarnak beszélni

A vitákat a férfiak gyorsan lezárják. Nem gondolkodnak rajtuk órákig vagy napokig, és nem képzelnek mögéjük semmit.

A nők viszont mindenen emésztik magukat és olyan dolgokat látnak a háttérben, aminek sokszor nincs is valóság alapja. Zaklatni kezdik a párjukat, hogy mély lelki beszélgetésbe vigyék őket.

Állandó rendmánia

A hölgyek egy része múzeumként kezeli a közös otthont, ahol mindennek megvan a maga helye. A férfiak számára a takarítás csak egy szükséges rossz, amit, ha lehet, el is kerülnek. A házat és lakást élettérként kezelik, ahol természetes, ha olykor rendetlenség van. Pár napos mosatlanon sem akadnak fel. Egyes nők viszont egy kis porszem láttán is nagytakarításba kezdenek. A férfi számára ez teljesen érthetetlen.

Széthagyják a dolgaikat

A rendmániások mellett vannak olyan nők is, akik már a beköltözéskor egyfajta honfoglalásba kezdenek. Kiszorítják a férfiak dolgait a fürdőszobából, nappaliból és a hálóból is. A férfi egyszer csak azon kapja magát, hogy körbevették a számára teljesen ismeretlen tárgyak.

Átrendezik a lakást

Nagyon rosszul hat egy férfira, ha kedvese a tudta nélkül átrendezi a lakást. Ami egy nő szemében káosznak tűnhet, az a férfi számára maga a megtestesült harmónia. A férfiak gyűlölik, ha valaki hozzányúl a dolgaikhoz, ha pedig el is pakolja azokat, az felér egy felségsértéssel.

Nagyon sok vita tárgyát képezik a saját dolgok elrendezése körül kialakult feszültségek.

Folyamatosan kritizálnak

Más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem. A nők nagyon értenek a kritizáláshoz. Szerencsére a férfiak nagy része kitűnően kezeli ezeket a helyzeteket! Általában csendben tűrnek, főleg azért, mert fogalmuk sincs, mi baja a párjuknak.

Folyamatos vásárlási kényszer

„Csak nézelődni szeretnék!” – mondja könyörögve a hölgy, amikor arra kéri a párját, vigye el egy bevásárlóközpontba. A férfi persze már előre tudja, mi lesz a sorsa. Nyithatja a pénztárcáját és cipelheti a millió értelmetlen dolgot hazafelé. Valószínűleg még egy férfinak sem sikerült megértenie a nők vásárlási mániáját és talán örök rejtély marad számukra.

A férfiak számára a nők mindig is átláthatatlan útvesztők voltak. A legjobb döntés, ha meg sem próbálják felfedni a női elme rejtélyeit. Egyszerűen csak szeretni kell őket, minden rossz szokásukkal együtt.

Tipp: megnézem