Itthon

Belföldi hírek hazánkban

Többet költ a magyar alkoholra, mint gyógyszerre?

Többet költ a magyar alkoholra, mint gyógyszerre?

Ismét eltelt egy év és ismét közzétette a KSH a múlt év statisztikai adatait. Ebből az évkönyvből nagyon sok tanulság levonható a magyarokról és anyagi helyzetünkről. Bár tény, hogy a jól keresők és a szegénységben élők is egy táblázatban foglalnak helyet, az ország átlagos fogyasztási és költési szokásai ez alapján is felmérhetőek.

7 téma, amiről minden párnak rendszeresen beszélni kellene

7 téma, amiről minden párnak rendszeresen beszélni kellene

A beszélgetés miden kapcsolat alapja. Olyan erő, ami támogatja a szoros érzelmi kötelékek kialakítását, egymás alaposabb megismerését és az érzelmek kifejezését is. Minden egyes jóízű beszélgetéssel láthatatlan lelki szálak szövődnek. Ezek akár egy egész életen át fennmaradhatnak, sokszor túlélve magukat a kapcsolatokat is.

Idegesítő férfi szokások a nők szerint

Már attól is fogyhatunk, ha több rostot eszünk

A nők és a férfiak sok mindenben különböznek egymástól. Nem hiába érezzük néha úgy, mintha nem is egy bolygóról származnánk. 

Idegesítő női szokások, amelyek őrületbe kergetik a férfiakat

Költözik a magyar, ha a gazdasági helyzet úgy kívánja!

A férfiak sokszor nem értik meg a nőket, szokásaikat pedig annál is kevésbé. Némely női habitustól pedig egyenesen falra tudnának mászni. Igazán becsülendők tehát azok a férfiak, akik a kivételek közé tartoznak, s el tudják viselni a női szeszélyeket. Az alábbiakban összeszedtük azokat az idegesítő női szokásokat, melyek tényleg őrületbe tudják kergetni a férfiakat.

Hogyan változnak meg a kapcsolatok a gyermekvállalás után?

Hogyan változnak meg a kapcsolatok a gyermekvállalás után?

A gyermekvállalás a kapcsolatok kiteljesedését jelenti. A leendő szülők boldogan tervezik a gyerekkel közös jövőjüket, hogyan fogják fürdetni, etetni és általában véve nevelni a csöppséget.