Milyen nőket keresnek a férfiak?

Ha az amerikai filmeket nézzük, akkor igencsak torz kép jöhet le arról, hogy milyen nőket keresnek a férfiak. A filmek főszereplői ugyanis mind darázsderékkal rendelkeznek, tökéletes a hajuk, és a gyerekek felnevelése mellett még arra is jut idejük, hogy minden nap négy fogásos vacsorával várják a férjüket. Természetesen egy olyan házban, amely három emeletes, mégis ragyog a tisztaságtól.

A valóság ezzel szemben teljesen más. A nők nem ilyenek, ráadásul a férfiak sem ezeket a társakat keresik. Ebben a cikkben megnézzük, hogy milyen nőkre is vágynak az erősebb nem képviselői.

Egy nő legyen jó családanya

Ha a férfiakat megkérdezik, rendre ez a legfontosabb tulajdonsága egy nőnek. Kinézhet bárhogy, de ha jól bánik a gyerekekkel és okosan neveli őket, akkor már nyert ügye van. Természetesen nem az ilyen nők lesznek a célpontjai az egyéjszakás kalandokat kereső férfiaknak, de nem is ez a céljuk.

Egy nő tudjon főzni

Nem hiába tartja a régi mondás, hogy a férfiak szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, ez a valóságban is így működik. Alig lehet olyat találni közülük, aki nem szeretne enni. Ez egyaránt igaz a fiatalokra és az idősekre is.

Az a nő, aki tud jókat főzni, biztosan nem marad egyedül. Aki pedig kívülről-belülről ismeri a magyar konyhát, s még néhány más nemzeti ételt is el tud készíteni, könnyen az udvarlók kereszttüzében találhatja magát. Ráadásul utóbbiak közé pont a könnyen elkészíthető dolgok tartoznak, a németek hurkái, az angolok húsos ragui vagy egy olasz tészta mindig jó választás a férfiak számára.

Egy nő legyen erős

A férfiakra mindig, mint erősebb nemre hivatkoznak, ami a fizikai erőt tekintve igaz is lehet. De, amikor a lelki dolgokról van szó, rendre kiderül, hogy a nők bírják tovább cérnával. Ők állnak a gyerek ágyánál, amikor beteg, s ők bírják jobban azt, ha egy szeretett családtag eltávozik.

Ha nem lennének erős nők, a férfiak maximum a munkába tudnának menekülni a gondok elől, de ez még koránt sem oldaná meg a problémákat. Az igazi nők azok, akik mindig, mindenhol ott vannak.

Egy nő tartsa össze a családot

A férfiak természetüknél fogva sokkal kevésbé képesek uralkodni magukon, mint a párjaik. Az lehet, hogy a női fél hamarabb felemeli a hangját, ez azonban mindig okkal történik, s jó eséllyel a gyerek érdekében. Ehhez képest a férfiak minden apróságon összevesznek, s évekig képesek tartani a haragjukat.

Egy igazi nő képes elsimítani a családi konfliktusokat, ezáltal egyben tartva azt. Nem számít, hogy apa-fia vagy valamelyik rokonnal kapcsolatos veszekedésről van szó, mindig ők oldják fel a konfliktusokat.

Egy nő legyen nőies

Egy igazi nő mindig nőies. Ez nem a kinézetre vonatkozik, mert mind másfélék vagyunk, hanem azokra az apró dolgokra, amiket csak a gyengébb nem képviselői ismernek. Egy elejtett félmosoly, egy felvont szemöldök, egy apró mozdulat, ezek azok, amelyekkel meg lehet bolondítani a férfiakat.

Ha magadba nézel, s önvizsgálatot tartasz, te is igazi nőnek érezheted magad. Nem az amerikai filmekben látott szirupos világot kell követned, hanem a mindennapok valóságát, mely körülötted létezik!

Tipp: klikk ide