Idegesítő férfi szokások a nők szerint

A nők és a férfiak sok mindenben különböznek egymástól. Nem hiába érezzük néha úgy, mintha nem is egy bolygóról származnánk. 

Érdekes tény, hogy a férfiak többségénél hasonló viselkedésformák figyelhetők meg. Működhet náluk valami ősi falkaszellem? Vagy esetleg genetikailag vannak így kódolva? A válasz talán nem is annyira lényeges, mint az, hogy a hölgyek mennyire képesek tolerálni ezeket a habitusokat.

Tuti Tipp fériaknak

Tartozz bármelyik nem képviselőihez, az alábbi sorok igazságán biztosan te is felderülsz majd. Természetesen, ha rád nem vonatkoznak ezek az állítások, akkor ne vedd magadra!

Lassú ébredési idő

Egy nő viszonylag gyorsan kikecmereg az ágyból. A férfiak esetében ez nem csak vontatott, de látványosan gyötrelmes folyamat is. Nem hiába, hogy sok vezető beosztású férfi csak délre vagy még később jár be dolgozni. Nekik a délelőtt még az ébredés része, ezért főleg délután, vagy a kora esti órákban a legaktívabbak. A férfiak között állítólag több éjszakai bagoly van, mint a hölgyeknél.

Egy megfázástól is ágynak dőlnek

Amíg a nőket csak komolyabb betegségek dönthetik ágyba, addig a férfiakat egy könnyed megfázás is. Sokkal rosszabbal viselik a kellemetlenségeket, mint a hölgyek. Néha képzelt betegségeik is vannak és elvárják, hogy ilyenkor mindenki felcsapjon ápolónak mellettük.

Nincs rosszabb egy beteg férfinál, tartja a mondás és ez valóban így is van. Nagy szerencse, hogy nem a teremtés koronája kapta a szülés feladatát.

Nem hajtják le a vécé ülőkét

Mondhatod nekik százszor, könyöröghetsz milliószor, a vécé ülőke sohasem lesz a férfi barátja. Tisztelet a kevés kivételnek, aki képes lekötelezni a hölgyeket azzal, hogy lehajtja maga után az ülőkét! A nők szemében ez sokszor felér egy igazi hőstettel.

Olyan, mint egy nagy gyerek

A férfiak egy része hiába bújik öltöny, vagy egyéb munkaruha mögé, örökké gyerek marad. Ha láttál már játszótéren önfeledten mérleghintázó apukát, akkor tudod miről van szó. De az is lehet, hogy most sikerült megfogni téged, és magadra ismertél.

Képesek gusztustalankodni

A férfiak könnyebben engedik el magukat, mint a nők. Szellentenek és iszonyat sokat böfögnek. Mindez akkor a legjobb, ha nagyokat kuncoghatnak is a mutatványukon.

Azt mondják, figyelnek a nőkre, de ez nem igaz

Filmes jelenetek is feldolgozták már ezt a témát. Áll a férfi a nővel szemben, aki megállás nélkül beszél. A férfi ebből persze semmit sem érzékel, teljesen máshol járnak a gondolatai. A nő felhúzza magát és csúnyán kiakad.

A következő képsoroknál már egyedül áll a férfi és azon gondolkodik, mivel bántotta meg szerelmét. A választ sohasem kapja meg.

Nem tudnak rendet tartani

Több év együttélés után sem képesek minimális rendrakásra. Egy férfi életterében a legváratlanabb helyeken kell számítani a használt zoknik és gatyák, valamint üres sörösdobozok felbukkanására. Csodálkozol, hogy a rendetlenség már volt válási ok is?

Folyton éhesek

A legtöbb férfi gyomra feneketlen. Nő legyen a talpán, aki a világtörténelemben először képes lesz majd jóllakatni egy férfit. Ugyanitt meg kell jegyezni, hogy a nőkkel ellentétben kevésbé finnyásak. Mindent megesznek, ami ehetőnek tűnik. Az sem baj, ha kissé koszos.