Hitel és Biztosítás

Hitel és Biztosítás témájú hírek, cikkek..

Milyen tényezőktől függ az egészségbiztosítás díja?

Milyen tényezőktől függ az egészségbiztosítás díja?

Manapság a legnagyobb biztosító társaságok palettáján megtalálhatóak az egészségbiztosítások is, viszont a biztosítási díjak meglehetősen széles skálán mozognak? De mitől is függ, hogy mennyibe kerül majd az egészségbiztosításunk?

Lakáshitelbe menekülhetünk az infláció elől

Lakáshitelbe menekülhetünk az infláció elől

10 százalék fölé nőhetnek a kamatok. A jegybanki kamatdöntések hatására 2022 áprilisában már a 6-7 százalékos kamatok számítanak átlagosnak a lakáshiteleknél, de minden jel arra utal, hogy belátható időn belül a 10 százalékos küszöböt is átléphetjük.

A lakásbiztosítás mindig megéri

A lakásbiztosítás mindig megéri

A lakásbiztosítás egy olyan eszköz, amely arra szolgál, hogy megvédje az otthonunkat az olyan előre nem látható eseményektől, mint a vízszivárgás, a kedvezőtlen időjárás, a tűz vagy a lopás. Ez a biztosítási típus fedezi azokat az anyagi és személyi károkat is, amelyeket önmagunknak és a szomszédoknak okozhatunk, mivel a biztosító átvállalja az okozott kár költségeit.

10 hasznos tipp a klíma gazdaságosabb használatához

Legyünk megértőek, komoly konfliktusforrás lehet a klíma zaja

A klímaberendezések egyre több lakásban, irodában és bevásárlóközpontban ma már egyfajta alapvető felszerelésnek számítanak, ami nem meglepő annak fényében, hogy az egyre melegebb nyarakat szinte már csak ilyen berendezések segítségével lehet kibírni.

Hitel Kisokos

Befektetési tanácsok: olvasd a cikket! Sajnos manapság nagyon alacsony kamatokat adnak a bankok

Az a szó, hogy hitel senkinek sem idegen, mindenki tudja mit jelent, de sokan nem tudják mit is jelent pontosan, hogyan is működik, milyen kockázatai vannak, hogyan kell igényelni, mi kell hozzá.