Egyre többet költünk online a házi kedvenceinkre

Egy kisállatnak is vannak szükségletei és ha egy igazi szerető gazdija van, akkor bizony minden eszközt megvásárol kis kedvence számára. Természetesen nem csak a tápra és esetleg az alomra gondolok, hanem azokra a plusz kiegészítőkre, amikből hatalmas választék létezik a piacon.

Például a hámok, a szezonális kutya ruhák, a nyakörvek, díszes tálkák és azokra a kutya és macskajátékok, amiknek biztosan egy szerető gazdi se tud ellenállni.

A kis rágcsálóinkat is rengeteg extra felszereléssel halmozhatjuk el, hiszen vásárolhatunk nekik aprócska, csörgővel ellátott fa játékot, kislabdát és mindenféle vicces kinézetben pompázó odút és kis házikót. A rágcsálóknál pedig már nem csak a hagyományos mókuskerék a népszerű, hanem annak újabb változatát, a futókorongot is nagyon szeretik. Fontos náluk még a fogkoptatásra is odafigyelni, ennek érdekében pedig mindig kell, hogy legyen ketrecében fogkoptató, melyet kedvére rágcsálhat.

Már nem kell boltba menni, ha vásárolni szeretnénk!

Egyre többet költünk online a házi kedvenceinkre

Egyre többet költünk online a házi kedvenceinkre

Ahogy egyre több ember kezdett el háziállatot tartani, egyre több kisállat szaküzlet nyílt meg, ahol természetesen nem csak állatot tudunk vásárolni, hanem azokat az eszközöket is, melyre szüksége lesz. Ám manapság egyre népszerűbbek azok az online webáruházak, ahol akármikor akármit megvásárolhatunk kis kedvencünknek, pár kattintással.

Ne feledkezzünk meg az egészségükről sem

Az online vásárlásnak hatalmas előnye az, hogy időt és energiát tudunk megspórolni, illetve könnyedén össze tudjuk hasonlítani az eltérő üzletek árait. Kényelmesen, otthon a kanapénkról meg tudjuk vásárolni kutyusunk számára a tápot, akár nagyobb kiszerelésben is, hiszen nem nekünk kell majd hazacipelni a hatalmas zsákot. A legtöbb webáruházban el is engedik a szállítási költséget, ha túllépünk egy bizonyos összeget, ilyenkor pedig akár érdemes összefogni más, állattartó barátainkkal is.

Vitaminokat és táplálék-kiegészítőket is találhatunk online háziállat patikákba, illetve itt megtalálhatjuk azokat a száj és fogápoló termékeket melyre állatunknak majd szüksége lesz.